sobota 1. května 2010

Hurá směr východ!

Po značně dlouhé odmlce opět pár řádků pro nejvěrnější příznivce, kteří ještě nezapoměli na moji malou maličkost ve velkém městě. Vlastně bych měla začít uvažovat nad změnou názvu blogu. Jak už to chodí, časem se to okolí, které pro vás bylo tak neznámé a zdálo se vám tak obrovské, tak nějak zmenšuje a stává se pro vás více a více běžnou záležitostí.

Poslední dozvuky Olympiády v podobě výprodeje obrovských a nebo příliš malých velikostí oblečení jsou už jenom matnou vzpomínkou na tuto velkou událost a Vancouver se plně připravuje na přicházející léto. Kanaďani déšť nedéšť začli obouvat prosté žabky, lehká letní tílka jim provětrává stále chladný severní vítr z hor, ale zdá se, že jim žádné klimatické hrátky v podobě aprílového počasí nezkazí radost z nastupujících letních měsíců.

Dnes už mohu také oficiálně prozradit datum mého příjezdu. Pokud tedy vše půjde, jak se říká, podle plánu, v září dne 26. tohoto roku bych měla opustit kanadskou půdu a v úterý o den později se radovat z příletu do Evropy :) pokud by se našel někdo kdo by mě chtěl přivítat, buďte připraveni 18:30 u brány příletů na vídeňském letišti ;) a ne, že tam nikdo nebude hovádka! :D

Víkendová barbecque párty alias rozloučení s těmi, kteří se vrací do vlasti rodné a s těmi, kteří vyjíždí vstříc novým zážitkům různě po Americe, byla skvělým uvolněním, jelikož poslední týden byl poněkud hektický. Datum našeho odjezdu do Jižní Karolíny blížil čím dál tím víc. Pro hlavy nezasvědcené: náš Guatemalský kamarád Carlos má auto v malém městě Myrtle Beach a rád by ho znovu využíval. Bohužel nemůže momentálně vycestovat z Kanady, vybízela se tedy možnost toto autko vyzvednout a dopravit ho Carlosovi do Kanady. Skvělou příležitost pocestovat po Státech jsme museli chytit za pačesy. Proto je toto poslední upgrade ze západního pobřeží. Počasí nás sice vůbec nepotěšilo, jelikož na východě dle předpovědi řádí hromy blesky, ale snad se náš příjezd obejde bez problémů.

Jdem na to....za hoďku bychom se měli odlepit od povrchu zemského ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat