středa 24. března 2010

Jarní Vancouver

Odmlka dlouhá až hanba. Pro poslední nadšence, kteří ještě na tento blog nezanevřeli mám novou várku fotek, ale jináč nic moc zajmavého.

Poolympijské překvapení v podobě sněhových přeháněk nás opustilo stejně rychle jako přišlo a naopak Vancouverem zavlál jarní větřík, který proměnil pahýly stromů v překrásné vonící koruny květů a odehnal mračna bránící teplým slunečním paprskům prostoupit městem.

Dobrou zprávou je, že mi konečně přišla kartička s potvrzením, že od prvního března jsem pojištěna u Britské Kolumbie, což znamená, že mohu konečně sportovat bez obav z dalších tučných účtů za ošetření. Což mi připomíná jednu kuriózní záležitost. Asi před měsícem Radža úspěšně složil zkoušky na autoškolu tudíž mu byl vydán místní řidičský průkaz. Ten vám přijde poštou a kromě osobních údajů zde musí být uvedena výška, váha ba dokonce i barva očí i vlasů (moc nechápu jak to řeší, když se blondýnka nechá obarvit na černo). Ke kartě samotné vám pak přijde zajmavý zelený letáček (který mi byl poslán i ke kartně z pojištění). Na první dojem tento papír vypadá jako reklama, po hlubším prozkoumání jsme však zjistili, že je to formulář, ve kterém se můžete registrovat do sítě dárců orgánů a zaškrtnout orgány, které darujete v případě nehody. Dokonalá zastrašující metoda, kterou bych zavedla i u nás :)


Na Picase najdete fotky z pláže kde jsme se byli trochu provětrat jednoho slunného dne těsně před odjezdem našeho "rejžy" Honzy, který zorganizoval celou skupinu Liptákovského klobouku (což jsou vlastně kluci coby nejslavnější fanoušci tohoto roku a nejslavnější Sáblikovic klobouk)!

Žádné komentáře:

Okomentovat