úterý 23. února 2010

Czech versus Latvia

Dva dny po zápase s našimi slovenskými sousedy jsme se utkali opět s Evropany tentokráte však s Lotyši. Štěstí stálo na naší straně, jelikož jsme dostali poslední řadu u lóží, kde sedí prominenti, kteří zde mají jídlo a pití zdarma. Naši "sousedé" kanaďané byli správní chlapíci a párkrát nám nějaké to pivko zdarma poslali. Samozřejmě jsme po něm žíznivě chňapli, byť bylo kanadské, jelikož svoje vlastní pití si na stadion přinést nemůžete a když si chcete pivo koupit, musíte šáhnout do kapsy trochu hlouběji, než v ČR (asi 7krát).

Oběcně jsou Lotyši outsideři tohoto olympijského utkání (což bych neměla nahlas moc říkat, abych ještě nepřinesla nějakou smůlu do dalšího souboje), takže kanaďané vesměs fandili jim. Troubili jsme, křičeli jsme, mávali jsme...překřičet však celý stadion vyřvávající "Latvia" nebylo až tak jednoduché. V každém případě to byl neopakovatlný zážitek. Neopakovatelný zážitek byl také průvod Čechů nakříž Downtownem po výhře. Takové malé "nacvičováním na zlatou medaili" :)

Večer jsme zakončili v pubu, kde vystupovaly malé kapelky či zpěváci, kteří chtěli ukázat co umí. Po hodině nás upozornili, že musíme zaplatit 10 dolarů, což se samozřejmě nikomu nechtělo, tak jsme to ukecali, že jenom dopijem pivo, které jsme měli objednáno a půjdem. Samozřejmě dobrá nálada a povaha česká nám nedala a my jsme objednávali další a další rundy dokud se bodyguard opravdu nenašval a my museli spěšně odejít, abychom se obešli bez zranění :D

Žádné komentáře:

Okomentovat