sobota 2. ledna 2010

***2010***

Tak nám zase ten pán Čas dal pěkně najevo, že není mocnějšího vládce na tomhle světe a bez vteřinky navíc nechal přehoupnout rok 2009, který je už dávno minulostí do roku 2010, jenž netrpělivě klepal na dveře nesoucí velkou bibli nepopsaných stránek naší budoucnosti. Doufám, že jste žaludky pořádně přecpali chutnými jednohubkami a chlebíčky, kvalitními drinky (ať už alko nebo ne) a že jste do toho nového roku vkročili šťastně s úsměvem na tváři obklopeni přáteli, pže jak na nový rok tak po celý rok přeciš.

My jsme dali silvestrovskou partii Osadníků z Katanu a Pantomimy a na půlnoc odfrčeli SkyTrainem do centra všeho dění na Granville (což je něco jako Václavák, ale 3x delší). Jen co jsme vyskočili ven odbyla půlnoc a my měli tu čest potkat desítky národností vyřvávajících Happy New Year!

V brzkých ranních hodinách jsme zatrsali v docela stylovém pubu a nakonec se prošli pěkně dlouhou štreku domů (v nevědomí, že u příležitosti novoročních oslav prodloužili časy odjezdů SkyTrainu).

Takže sice opožděně, ale přece: Žádnou finanční krizi ve vaší peněžence, žádnou chřipku, která pípá, žádné utáhnutí kohoutků přinášejících důležité suroviny, žádné plastiky žertující na náš účet, budoucnost jistější než naše vláda, žádná vajíčka na tváři, spoustu titulů před i za jménem a hlavně štěstí v roce 2010!

Žádné komentáře:

Okomentovat