pondělí 18. ledna 2010

Science World

Tak jsem zase vpadla do pracovního koloběhu, který naštěstí trochu kolísá, jelikož mám další 2 dny volno :) V restauraci se kromě dvou nových cedníků nezměnilo absolutně nic, což jenom dokazuje životní teorii mého šéfa, že změna pro život prostě důležitá není a známé heslo tvrdící opak se jednoduše plete.

Bolest v lokti malinko ustupuje, s tím mám stále trochu problém, hybnost je však den ode dne lepší. Potřebuju asi 5 cenťáků abych ruku narovnala do původní polohy a 5 cenťáků abych se dotkla špičkami pstů ramene. Což pokládám mým zkušeným NE však profesionálním odhadem za obstojné. Doba léčby je zatím o dvě třetiny kratší než před 6 lety v ČR.

Včerejším místem k prozkoumání se stal Science World, do kterého jsme se chystali už pěkně dlouho, ale nějak jsme se k tomu nedostali. Každopádně, teď vím, že to byla chyba. I když - nebo vlastně proto? - že toto místo je určeno především pro děti :) Nabízí nespočet atrakcí, kde si každý může na vlastní kůži vyzkoušet jak fungují zákony fyziky nebo si prohlédnout zblízka zajmavé živočichy a vůbec jak to má všechno příroda promyšlené. Fotky budou časem na internetu, možná je i trochu okomentuju, jestli budu v dobrém rozmaru :)

Žádné komentáře:

Okomentovat